Trafic îngreunat pe centura municipiului Caransebeș

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de miercuri, 15 Martie 2023, ora 08:15, pe centura municipiului Caransebeș.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, pe DN6 centura municipiului Caransebeș, la kilometrul 450+800 de metri, județul Caraș-Severin, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, 3 persoane (1 adult și 2 minori) au fost rănite, investigate medical.

Traficul rutier se desfășoară pe un singur fir, alternativ în ambele sensuri.

Update ora 10:30 – Trafic reluat în condiții normale.

Update IPJ CS: În această dimineață, pe DN 6, km 450+800 metri, pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeș, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a 3 persoane, în următoarele împrejurări:

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că în timp ce un bărbat de 38 de ani, conducea un autoturism din direcția Orșova către Lugoj, la km 450+800 metri, ar fi intrat în coliziune laterală cu un autoturism care circula în aceeași direcție, condus de un bărbat de 45 de ani, în urma coliziunii ambele autoturisme fiind proiectate în afara părții carosabile.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a 3 persoane, cetățeni români, pasageri în autoturismul înmatriculat în Bulgaria, un adult și 2 minori de 11 și 12 ani, toți fiind transportați la spital pentru îngrijiri și investigații medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultând că nu au consumat băuturi alcoolice.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Caras-Severin.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Caras-Severin.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *