Trafic îngreunat pe DN 1C în localitatea Nima

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de vineri, 17 Noiembrie 2023, pe DN 1C, în localitatea Nima din județul Cluj.

Potrivit ISU Cluj, pe DN 1C, în localitatea Nima din județul Cluj, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Din fericire, în urma impactului, nu există persoane încarcerate.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 08:30, iar la fața locului au intervenit autoritățile pentru gestionarea situației. Detaliile privind cauzele exacte ale accidentului și starea participanților vor fi investigate în cadrul procedurilor specifice.

Informațiile preliminare indică faptul că impactul nu a dus la încarcerarea vreunei persoane, ceea ce este un aspect pozitiv în desfășurarea evenimentelor. Cu toate acestea, este esențial să se acorde atenție tuturor aspectelor legate de siguranța rutieră și să se sprijine intervenția rapidă în astfel de situații.

ISU Cluj

Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Gherla și Detașamentul Dej au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut în localitatea Nima.
La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje SAJ.
Trei persoane au fost consultate și au fost transportate la spital pentru investigații de specialitate. Conform primelor evaluări aceasta, respectiv o femeie și doi bărbați în vârstă de aproximativ 50 de ani, au suferit afecțiuni ușoare.

IPJ Cluj

Din primele cercetări a reieșit că un conducător auto de 48 de ani, din Mintiu Gherlii, care se deplasa pe DC 173 direcție spre DN1C – la intersecție a intrat în coliziune cu un autoturism care era condus pe DN 1C, din direcția Dej spre Gherla, de un femeie de 54 de ani, din comuna Țaga.
A rezultat rănirea celor doi conducători auto și a unui pasager din autoturismul femeii.
Testările celor doi cu aparatul etilotest au avut rezultate negative.

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Cluj.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.
  • să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic!

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Cluj.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *