Trafic îngreunat pe DN 67B în comuna Moșoaia

Un eveniment rutier a avut loc în cursul zilei de duminică, 19 Noiembrie 2023, pe DN 67B, în comuna Moșoaia din județul Argeș.

Într-un răspuns rapid la un apel de urgență, două echipaje de pompieri, echipate cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, au intervenit la un accident rutier pe DN 67B, în comuna Moșoaia din județul Argeș. Incidentul a implicat două autoturisme.

Actualizare – Fără Victime, Măsuri de Prevenire și Stingere Asigurate

După evaluarea situației, se bucurăm să anunțăm că în urma evenimentului nu au rezultat victime. Pompierii prezenți la locul intervenției au implementat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor, asigurând astfel securitatea și limitând consecințele negative ale evenimentului.

Este important să subliniem eficacitatea intervenției prompte a echipajelor de salvare și măsurile luate pentru evitarea unor situații mai grave. Conducătorii auto sunt încurajați să manifeste prudență și să respecte regulile de circulație pentru a preveni astfel de incidente. Autoritățile locale și forțele de intervenție rămân vigilente pentru a asigura siguranța comunității în fața unor situații de urgență.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Argeș.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.
  • să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic!

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Argeș.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *