Trafic îngreunat pe DN1 în localitatea Balotești

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de miercuri, 20 Septembrie 2023, pe DN1, în localitatea Balotești din județul Ilfov.

Trafic îngreunat pe DN1 în zona intersecției cu DJ101 din localitatea Balotești, județul Ilfov, ca urmare a unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Intervine Poliția și SMURD.

Astăzi, în jurul orei 8 dimineața, în zona intersecției dintre DN1 și DJ101 din localitatea Balotești, a avut loc un accident rutier care a dus la îngreunarea semnificativă a traficului în zonă. Evenimentul a implicat două autoturisme, iar forțele de intervenție au fost rapid alertate.

Potrivit primelor informații, cauza accidentului nu este încă cunoscută, însă autoritățile lucrează pentru stabilirea tuturor detaliilor și a cauzelor exacte. Poliția Rutieră și echipajele SMURD au ajuns la fața locului pentru a acorda asistența necesară și pentru a investiga evenimentul.

Din fericire, până în acest moment nu au fost raportate victime grave în urma accidentului. Cu toate acestea, traficul rutier a fost afectat semnificativ în zonă, iar conducătorii auto sunt sfătuiți să fie precauți și să respecte indicațiile forțelor de poliție prezent la fața locului.

Echipajele de intervenție fac eforturi pentru a restabili cât mai rapid circulația pe DN1 în zona respectivă, dar până atunci, se recomandă șoferilor să fie răbdători și să evite, pe cât posibil, traseul afectat de acest incident rutier.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din București și Ilfov.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.
  • să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic!

Alătură-te grupului Info Trafic București și Ilfov.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *