Trafic îngreunat pe DN1 între Gilău și Florești

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de vineri, 1 aprilie 2022, ora 08:30, pe DN1, segmentul Gilău – Florești din județul Cluj.

Potrivit ISU Cluj, pompierii din cadrul Detașamentului 2 au intervenit la un accident rutier petrecut pe DN1 în apropiere de localitatea Gilău. La misiune a participat Garda de intervenție Nr. 2 Gilău cu o autospecială cu modul de descarcerare. De asemenea, a fost trimis și un echipaj de terapie intensivă mobilă. La fața locului, pompierii au găsit un autoturism avariat. Din fericire, nu au existat persoane încarcerate. În cele din urmă, două femei de 44 și 22 de ani au fost transportate la spital, având afecțiuni ușoare.

Update IPJ Cluj: Din primele date, un bărbat de 45 de ani, din comuna Gilău, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe direcția Gilău spre Florești, ajuns la kilometrul 489+650m, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în șanțul din partea dreaptă a sensului de mers.
În urma impactului, două femei de 23 de ani și 43 de ani, pasagere în autoturism, au avut nevoie de îngrijiri de specialitate, fiind transportate la o unitate medicală.
Testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ.

Foto: Florin B. / Info Trafic jud. Cluj

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Cluj.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Cluj.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *