Un eveniment rutier a avut loc în cursul zilei de marți, 12 Septembrie 2023, pe DN15, în zona comunei Horia din județul Neamț.

Într-un incident nefericit, pe DN15, în zona comunei Horia, județul Neamț, s-a produs un accident rutier care a necesitat intervenția promptă a pompierilor. Evenimentul a avut loc în jurul orei 12:20 și a implicat două autovehicule: o autoutilitară în care se afla doar conducătorul auto și un autoturism în care se aflau trei persoane.

La primirea alertei, forțele de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț au acționat rapid pentru a ajunge la locul evenimentului. Echipajele de la Detașamentul de Pompieri Roman au fost mobilizate pentru a gestiona situația și a oferi asistența necesară.

Înainte de sosirea pompierilor, cele patru persoane implicate în accident au reușit să se autoevacueze din cele două autovehicule. Cu toate acestea, un bărbat în vârstă de 66 de ani a necesitat îngrijiri medicale de urgență, iar echipajul SMURD TIM a intervenit pentru a-i acorda asistența necesară.

Pompierii au acționat și pentru a asigura măsurile de prevenire și stingere a potențialelor incendii sau alte riscuri care pot apărea în astfel de situații. Siguranța și bunăstarea persoanelor implicate în accident au reprezentat prioritatea absolută pentru echipele de intervenție.

Autoritățile vor efectua cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii acestui accident rutier. Este esențial ca astfel de incidente să fie investigate amănunțit pentru a preveni evenimente similare în viitor și pentru a asigura siguranța pe drumurile publice.

În momente de criză, intervenția rapidă a echipelor de salvare și solidaritatea din partea comunității sunt deosebit de importante. Este vital să ne amintim să conducem în siguranță și să respectăm regulile de circulație pentru a evita astfel de evenimente nefericite.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *