Trafic îngreunat pe DN5 în zona Bibița

Un eveniment rutier a avut loc în cursul zilei de joi, 4 Decembrie 2024, pe DN5, în zona Bibița din județul Giurgiu.

Potrivit ISU Giurgiu, o femeie în vârstă de 32 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale ca urmare a unui accident rutier ce s-a produs pe DN5, sensul de mers către Giurgiu, în zona Bibița, fiind implicate două autoturisme.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu cu o autospecială de stingere, o descarcerare, o ambulanță SMURD și una SAJ.

Femeia a fost preluată de echipajul SAJ, care a transportat-o la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autoturismelor, iar cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Pentru a preveni astfel de evenimente, ISU Giurgiu recomandă conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte toate regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic.

În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Evenimentele înregistrate la nivel județean rămân în atenția Centrului Operațional, pentru dispunerea imediată a măsurilor menite să asigure optimizarea misiunilor de răspuns orientate spre salvarea de vieți.

Foto: ISU Giurgiu

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *