Un eveniment rutier a avut loc în cursul zilei de vineri, 1 Decembrie 2023, pe DN66, la intrarea în localitatea Bâlteni.

Din primele informații, în jurul orei 06:30, DN66, în localitatea Bâlteni din județul Gorj, la kilometrul 40+300, traficul rutier se confruntă cu dificultăți semnificative din cauza unui eveniment rutier.

Incidentul a constat într-un autoturism care a lovit un cap de pod. Partea carosabilă se prezintă curată și umedă, iar din fericire, nu au fost înregistrate victime în urma incidentului. Cauza principală a acestui accident este identificată ca fiind o eroare umană.

Impactul asupra circulației este resimțit pe jumătate din calea de rulare, generând un flux de trafic îngreunat. Autoritățile au intervenit prompt, iar la fața locului se află forțe de ordine, echipaje medicale și o echipă de intervenție specializată de la Drumuri.

Se recomandă conducătorilor auto să manifeste răbdare și să respecte indicațiile autorităților în vederea fluidizării traficului. Situația va fi monitorizată în continuare pentru a asigura siguranța participanților la trafic și pentru a facilita reluarea circulației în condiții optime după ora 08:00.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Gorj.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Gorj.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *