Un eveniment rutier a avut loc în cursul zilei de miercuri, 15 Noiembrie 2023, ora 12:40, pe DN7, în localitatea Milcoiu din județul Vâlcea.

Un eveniment rutier a avut loc astăzi pe DN7, în localitatea Milcoiu din județul Vâlcea, la kilometrul 162+950, unde un autocamion a fost implicat într-un incident în urma căruia a intrat în parapetul metalic de protecție, afectând traficul în zonă.

Conform informațiilor furnizate de autorități, cauza accidentului a fost viteza excesivă într-o curbă, iar autocamionul a pătruns în parapetul de protecție. Este important de menționat că partea carosabilă se află într-o stare curată și uscată. Din fericire, nu au fost raportate victime în urma acestui incident, iar cauza principală este atribuită erorii umane.

În prezent, circulația rutieră se desfășoară alternativ, pe jumătate din carosabil, sub coordonarea atentă a Poliției și a echipei de intervenție de la Drumuri. Autoritățile estimează reluarea normală a traficului după ora 14:50.

Echipa Info Trafic România își menține angajamentul de a furniza informații actualizate și imparțiale cu privire la situațiile de trafic, iar șoferilor li se recomandă să fie atenți la semnalele și indicațiile autorităților rutiere prezente la fața locului pentru a asigura siguranța și fluiditatea traficului.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Vâlcea.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.
  • să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic!

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Vâlcea.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *