Trafic îngreunat pe DN71 în zona localitatii Moara Nouă

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de miercuri, 19 Iulie 2023, ora 10:20, pe DN71, în zona localitatii Moara Nouă din județul Dâmbovița.

În dimineața aceasta, în jurul orei 10:20, un grav accident rutier a avut loc pe DN71, în zona localității Moara Nouă, județul Dâmbovița, România. Potrivit informațiilor furnizate de Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, evenimentul s-a produs la intersecția cu DJ 701 și a implicat patru autoturisme și un ansamblu de vehicule.

În urma impactului violent, patru persoane au fost rănite și au primit îngrijiri medicale la fața locului. Starea lor este în curs de evaluare, iar autoritățile depun toate eforturile pentru a acorda asistență medicală necesară în cel mai scurt timp.

Ca urmare a acestui grav accident, traficul rutier pe DN 71 este grav afectat, circulația fiind îngreunată pe ambele sensuri de mers. În scopul efectuării cercetărilor necesare la fața locului și pentru a se asigura ordinea și siguranța traficului, se estimează că restricționările rutiere vor fi în vigoare aproximativ 30 de minute. Îndemnăm șoferii să manifeste înțelegere și răbdare în timpul acestor măsuri, astfel încât autoritățile să-și desfășoare activitățile în mod corespunzător.

Atenție și precauție sunt extrem de importante în astfel de situații, iar conducătorii auto trebuie să respecte semnalele agenților de poliție și indicațiile venite din partea autorităților de reglementare a traficului.

Facem un apel către toți participanții la trafic să conducă cu responsabilitate și să respecte regulile de circulație, astfel încât să contribuie la evitarea unor astfel de evenimente tragice.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *