Trafic îngreunat pe DN76 în zona localității Ionești

Trei persoane au fost rănite ca urmare a unui accident rutier ce a avut loc în cursul zilei de marți, ora 21:20, pe DN76, în zona localității Ionești.

În seara zilei de 22 August 2023, traficul pe DN76 Oradea-Deva a fost afectat în urma unei coliziuni între două autovehicule în zona localității Ionești din județul Arad.

Impactul violent a rezultat în rănirea a trei persoane, care sunt în prezent evaluate medical.

În urma acestui incident, autoritățile au luat măsuri rapide pentru a gestiona situația. Traficul rutier a fost redirecționat alternativ, prin intermediul dirijării, astfel încât cercetările necesare să poată fi efectuate în mod corespunzător la fața locului. Acest lucru a generat însă întârzieri semnificative pentru șoferii aflați pe drumul național, care au fost nevoiți să își reevalueze traseele și să aibă răbdare în așteptarea reluării circulației normale.

Reprezentanții Centrului INFOTRAFIC au comunicat că eforturile sunt concentrate în vederea restabilirii circulației în mod normal cât mai curând posibil. Cu toate acestea, se estimează că reluarea completă a traficului ar putea dura în jur de 30-45 de minute, având în vedere complexitatea situației și necesitatea finalizării cercetărilor înainte de redeschiderea drumului pentru circulație.

Coliziunea de pe DN 76 Oradea-Deva din această seară servește drept amintire a vulnerabilității șoferilor și a necesității de a adopta întotdeauna o conduită responsabilă la volan. Incidentele rutiere pot avea consecințe grave, afectând atât traficul, cât și viețile oamenilor implicați. În acest context, se recomandă tuturor conducătorilor auto să păstreze distanța de siguranță și să conducă cu prudență, contribuind astfel la evitarea situațiilor periculoase și a accidentelor.

În concluzie, coliziunea de pe DN 76 Oradea-Deva din această seară a avut un impact semnificativ asupra traficului rutier, generând întârzieri și neplăceri pentru șoferi. Autoritățile sunt pe deplin angrenate în gestionarea situației și în redeschiderea circulației cât mai curând posibil, cu scopul de a minimiza disconfortul pentru toți participanții la trafic.

Update ISU Hunedoara: Ora 20.00, accident rutier grav pe DN 76 intre loc Ocisor (jud. Hunedoara) si Ionesti (jud. Arad), intre 2 autoturisme. In urma accidentului, 4 victime (dintre care 2 in coma) au fost transportate la CPU Brad.
A intervenit Sectia de pompieri Brad si 2 echipaje ale Serviciului de Ambulanta Judetean Hunedoara.

Potrivit unor surse, la volanul unuia dintre autoturisme se afla adjunctul postului de poliție Brad.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *