Trafic îngreunat pe E85 în zona localității Podgoria

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de duminică, 24 Septembrie 2023, pe E85, în zona localității Podgoria din județul Buzău.

În zona localității Podgoria din județul Buzău, pe DN2 E85, s-a produs un accident rutier care a implicat trei autovehicule. Evenimentul s-a desfășurat în această zonă frecvent tranzitată, iar în acest moment, trei persoane sunt evaluate medical.

Detalii preliminare indică faptul că circulația pe DN2 E85 este dirijată pentru a permite intervenția echipajelor de salvare și a forțelor de ordine. Siguranța participanților la trafic este prioritară în astfel de situații, iar autoritățile locale și echipajele de intervenție sunt prezente la fața locului pentru a gestiona situația.

Este important ca șoferii să fie vigilenți și să respecte indicațiile forțelor de ordine și semnalele de circulație pentru a evita orice potențiale riscuri suplimentare. Încurajăm conducătorii auto să evite zona în măsura posibilă și să fie răbdători în timpul dirijării traficului.

În ceea ce privește starea de sănătate a celor implicați în accident, este crucial ca autoritățile medicale să ofere asistență de specialitate și evaluări amănunțite. În acest sens, vom aștepta informații suplimentare cu privire la starea victimelor și la eventualele recomandări din partea autorităților medicale.

Traficul rutier este îngreunat pe durata intervenției și cercetărilor.

Update IPJ Buzău: Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune produsă pe sensul Buzău către Vrancea, între trei autovehicule, unul condus de un șofer băcăuan în vârstă 33 de ani și alte două mașini care îl precedau, conduse de către doi conducători auto, în vârstă de 42 și 50 de ani, din Buzău și Vrancea.

În momentul impactului, șoferul din Vrancea s-ar fi aflat lângă mașina sa, care era oprită.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului din Vrancea, a unei pasagere de 41 de ani din mașina buzoianului și a unui minor în vârstă de 8 luni din autovehiculul condus de bărbatul din Bacău.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *