Trafic întrerupt pe DN 61 în zona localității Crevedia Mare

Un eveniment rutier a avut loc în cursul zilei de marți. 8 februarie 2022, ora 16:00, pe DN 61, în zona localității Crevedia Mare din județul Giurgiu.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe DN 61 Ghimpați-Găești, în comuna Crevedia Mare, județul Giurgiu, un autocamion încărcat cu azotat de amoniu a luat foc în deplasare, șoferul reușind să se autoevacueze. Este pericol de explozie, însă nu sunt persoane rănite.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de deplasare pentru a securiza zona și pentru a permite intervenția echipajelor MAI la fața locului.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos și Detașamentului Bolintin Deal, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Autocamionul este încărcat cu îngrășăminte pentru plante.
Incendiul se manifestă la cabina autovehiculului.

Foto: ISU Giurgiu

Ora 15:52, IPJ Giurgiu a fost sesizat prin apel 112 de către un bărbat din comuna Crevedia Mare, județul Giurgiu despre faptul că un camion a luat foc, în timp ce se deplasa pe raza localității.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au restricționat circulația rutiera la locul intervenției și au asigurat accesul autospecialelor de intervenție.

De asemenea, au fost luate masuri pentru îndepărtarea persoanelor din zona producerii evenimentului.

Din primele cercetări, a rezultat că marfă transportată, îngrășământ natural, nu prezenta pericol pentru populație și mediu.

Conducătorul autotrenului, un bărbat de 30 de ani din Rm. Valcea nu a suferit vătămări corporale, fiind înregistrate doar pagube materiale.

Circulația este momentan blocata, urmând ca la finalizarea intervenției de lichidare a focului și degajare a părții carosabile, aceasta sa fie reluată.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Giurgiu.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Giurgiu.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *