Se redeschide circulația pe Transalpina

În cursul zilei de joi, 24 August 2023, începând cu ora 14:00, traficul rutier este oprit pe DN 67C Transalpina, în județul Vâlcea.

Județul Vâlcea se pregătește să găzduiască o competiție sportivă specială, iar pentru buna desfășurare a evenimentului, traficul rutier pe DN 67C (Transalpina) va fi temporar oprit într-o anumită porțiune. Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a emis un anunț privind această restricție necesară.

Astfel, între orele 14:00 și 16:00, traficul rutier va fi complet oprit pe DN 67C între kilometrii 41+600 metri și 59+800 metri, în județul Vâlcea. Aceasta este o măsură necesară pentru a permite desfășurarea în siguranță a unei competiții sportive, oferind participanților și organizatorilor spațiul și siguranța necesare.

Autoritățile recomandă tuturor conducătorilor auto să respecte restricțiile instituite în această perioadă. Astfel, pentru a asigura că evenimentul se desfășoară fără incidente și pentru a facilita accesul participanților și al organizatorilor, se impune o cooperare strânsă din partea tuturor.

Traficul oprit temporar pe DN 67C în intervalul menționat poate crea unele inconveniențe pentru călători, însă este important să se înțeleagă că această măsură este necesară pentru a susține și promova activități sportive în zonă. Siguranța și confortul participanților sunt prioritatea în astfel de situații.

În concluzie, conducătorii auto sunt îndemnați să fie conștienți de restricțiile de circulație instituite pe DN 67C în județul Vâlcea între orele 14:00 și 16:00 în această zi. Astfel, toți participanții la trafic pot contribui la buna desfășurare a competiției sportive și la siguranța tuturor.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *