Trafic oprit pe DN 67D în zona localității Lelești

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de luni, 21 martie 2022, ora 17:00, pe DN 67D, în zona localității Lelești, din județul Gorj.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, două autoturisme au fost implicate într-o coliziune frontală pe DN 67D Târgu Jiu – Baia de Aramă, în zona localității Lelești, județul Gorj, în urma căreia o persoană este resuscitată la fața locului, iar alte cinci sunt evaluate medical pentru a se stabili dacă este necesar transportul la spital. Circulația este întreruptă în ambele direcții pentru aproximativ 45 de minute în vederea efectuării cercetărilor la locul producerii accidentului.

Potrivit ISU Gorj, la fața locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare și o autospecială SMURD din cadrul ISU Gorj, precum și 4 ambulanțe din cadrul SAJ Gorj. Echipajele de intervenție au constatat că în urma impactului violent au rezultat 6 victime, dintre care una încarcerată și inconștientă.
S-a intervenit pentru extragerea din autovehicul a victimei, concomitent cu acordarea primului ajutor calificat celorlalte 5 victime.
Din păcate, in ciuda eforturilor depuse de către echipajele de intervenție, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului în vârstă de 51 de ani găsit încarcerat.
Celelalte 5 victime cu vârste cuprinse între 6 și 54 de ani au fost transportate la UPU Tg-Jiu. (6 ani băiat, 13 ani fetiță, 54 ani femeie, 31 ani femeie, 41 ani bărbat)

Foto: ISU Gorj

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Gorj.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Gorj.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *