Trafic oprit pe DN2 la intrare în Siret

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de miercuri, 13 aprilie 2022, ora 06:50, pe DN2, în zona localității Siret din județul Suceava.

Din primele informații, pe DN2 la ieșire din localitatea Siret, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autotren. Circulaţia este oprită.

Foto: ISU Suceava

Potrivit ISU Suceava, o femeie (conștientă și cooperantă) a rămas încarcerată în autoturism. După extragerea acesteia, a fost preluată de către echipajul de prim ajutor și va fi transportată la spital.

Intervin pompierii militari ai Detașamentului Siret cu o autospecială de stingere dotată cu echipament pentru descarcerare cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Se estimează reluarea traficului, în aproximativ 30 -45 de minute.

Video: ISU Suceava

Update IPJ Suceava: O femeie de 35 de ani a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu autotrenul condus regulametar de un bărbat de 61 de ani.

Din accident a rezultat rănirea femeii de 35 de ani. A fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto de 61 de ani a fost tesat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, al spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătoarea auto de 35 de ani nu a putut fi testată de polițiști cu aparatul etilotest, dar la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce av fi soluționat procedural.

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Suceava.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Suceava.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *