Trafic restricționat pe autostrada A2 București - Constanța

Potrivit Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, astăzi, 31 martie, până la ora 13.00, pe autostrada A2 București – Constanța se vor executa mai multe lucrări de reparații la carosabil, după cum urmează:

  • pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București – Constanța, la kilometrii 51 și 58, loc. Nicolae Bălcescu, județul Călărași, circulația este restricționată pe banda numărul 1 pentru efectuarea unor lucrări la rosturile de dilatare. Traficul rutier se desfășoară pe a doua bandă, cu restricție de viteză de 100 de km/h.
  • pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București – Constanța, la kilometrul 41, loc. Sărulești, județul Călărași, circulația este restricționată pe banda numărul 1 pentru efectuarea unor lucrări la rosturile de dilatare. Traficul rutier se desfășoară pe a doua bandă, cu restricție de viteză de 100 de km/h;
  • pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București – Constanța, pe tronsonul kilometric 32+500 de metri – 33+200 de metri, loc. Fundulea, județul Călărași, circulația este restricționată pe a doua bandă pentru montarea parapetului median. Traficul rutier se desfășoară pe prima bandă, până la ora 16.00.

Foto: Arhiva DRDP Constanta

Pentru reducerea riscului de implicare în evenimente rutiere, recomandăm mărirea distanței de siguranță între autovehicule, semnalizarea înaintea schimbării benzii și respectarea limitelor de viteză instituite!

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor! Vezi mai multe informații de pe Autostrada Soarelui.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului A2 – Autostrada Soarelui.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *