Trafic restricționat pe DN11 între Hărman și Lunca Câlnicului

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, 26 August 2023, ora 15:00, pe DN11 între localitățile Hărman și Lunca Câlnicului.

Traficul pe DN11, între localitățile Hărman și Lunca Câlnicului din județul Brașov, se confruntă cu restricții semnificative în urma unui accident rutier care a avut loc în zonă. Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române furnizează informații cu privire la această situație și măsurile luate pentru a gestiona traficul afectat.

Incidentul rutier s-a petrecut în jurul orei 15:00 și a implicat două autoturisme. Impactul a avut ca rezultat rănirea a trei persoane, care urmează să fie evaluate medical pentru a determina gradul de vătămare și a acorda îngrijiri necesare.

Circulația rutieră pe DN 11 în această zonă a fost restricționată pe un sens de mers, pentru a permite intervenția autorităților și gestionarea incidentului în condiții de siguranță. Astfel, traficul se desfășoară pe un singur fir, alternativ, sub supravegherea și coordonarea poliției.

Valorile de trafic sunt ridicate în ambele direcții, ceea ce poate contribui la provocarea unor blocaje temporare și întârzieri în deplasare. Pentru a minimiza impactul asupra călătoriilor, conducătorii auto sunt îndemnați să fie răbdători, să respecte indicațiile oferite de autorități și să adapteze viteza în conformitate cu condițiile de circulație existente.

Această situație subliniază din nou vulnerabilitatea circulației rutiere și necesitatea de a acționa cu responsabilitate în trafic. Prin cooperare și respectarea regulilor, putem contribui la menținerea siguranței și fluidității traficului, chiar și în astfel de situații neprevăzute.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *