Trafic restricționat pe Drumul Național 1 în zona localității Făgăraș

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de luni, 12 Februarie 2024, pe Drumul Național 1, în zona localității Făgăraș din județul Brașov.

Traficul rutier este restricționat pe Drumul Național 1, la kilometrul 230+300, în zona localității Făgăraș ca urmare a unui accident de circulație. Incidentul a avut loc între două autovehicule, un autocamion și un autoturism, iar primele date sugerează că autoturismul ar fi pătruns în intersecție pe drumul prioritar, provocând coliziunea dintre cele două vehicule.

ISU Brașov a intervenit cu un echipaj pentru descarcerare, un echipaj cu apă și spumă, având în sprijin și o ambulanță SAJ.

Potrivit IPJ Brașov, în urma impactului, conducătorul autoturismului a suferit leziuni incompatibile cu viața și a fost declarat decedat de către autoritățile medicale.

La fața locului se află echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic, care desfășoară cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

Poliția Rutieră Brașov recomandă tuturor conducătorilor auto să manifeste prudență în condus, să adapteze viteza la condițiile de drum și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți în zonă.

Traficul rutier va fi reluat de îndată ce se vor finaliza activitățile de cercetare și îndepărtare a vehiculelor avariate de pe carosabil. Este important ca participanții la trafic să urmeze indicațiile autorităților pentru a asigura un flux sigur și eficient al circulației.

Foto: IPJ Brașov

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *