Trafic restricționat pe Pasajul Drajna

Începând cu data de luni, 18 Septembrie 2023, au loc restricții rutiere pe Pasajul Drajna din județul Călărași.

Începând cu ora 18:00, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță instituirea temporară a unor restricții de circulație pe pasajul denivelat superior de pe DN21, cunoscut sub denumirea de Pasajul Drajna. Aceste restricții sunt necesare pentru a permite executarea unor lucrări de remediere la dispozitivele de acoperire a rosturilor de dilatație.

Restricțiile de circulație constau în închiderea sensului de deplasare Slobozia – Călărași, pe sectorul cuprins între kilometrul 105+300 și kilometrul 105+800. În timpul acestor lucrări, traficul va fi deviat, în ambele direcții, pe benzile destinate sensului Călărași – Slobozia.

După finalizarea lucrărilor de remediere pe acest sens de circulație, se va trece la devierea traficului pe celălalt sens, în aceleași condiții. Este important de menționat că această intervenție este realizată în cadrul perioadei de garanție și va fi acoperită de antreprenor.

CNAIR reamintește publicului că perioada de garanție a lucrărilor este de 60 de luni. Pasajul Drajna a jucat un rol semnificativ în îmbunătățirea circulației rutiere prin eliminarea timpiilor pierduți la barieră și prin sporirea siguranței pe șosea prin eliminarea traversării la nivel a căii ferate.

În timpul restricțiilor de circulație, CNAIR își exprimă mulțumirile pentru înțelegerea și răbdarea șoferilor și a publicului în general. Aceste măsuri temporare sunt esențiale pentru menținerea și îmbunătățirea infrastructurii rutiere, contribuind astfel la o experiență mai sigură și eficientă a traficului în zonă.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *