Un tramvai a fost implicat într-un accident rutier în cursul zilei de vineri, 21 Iunie 2024, pe Calea Bogdăneștilor din municipiul Timișoara.

Din primele date, traficul rutier pe Calea Bogdăneștilor a fost afectat de o coliziune între un autoturism și un tramvai, soldată cu rănirea unui bărbat în vârstă de 51 de ani. Incidentul a avut loc în zona unei societăți comerciale, în timp ce bărbatul încerca să părăsească parcarea.

Potrivit informațiilor preliminare, accidentul s-a produs când autoturismul, condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani, a intrat în coliziune cu tramvaiul care circula pe Calea Bogdăneștilor dinspre Bulevardul Cetății înspre strada Circumvalațiunii. Șoferul tramvaiului, în vârstă de 50 de ani, a încercat să oprească de urgenta, însă mașina a fost lovită în partea laterală.

În urma impactului, bărbatul de 51 de ani a suferit răni și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale urgente. Ambii conducători auto au fost supuși testului cu aparatul etilotest, iar rezultatele au indicat absența alcoolului în sânge.

Poliția a intervenit la fața locului pentru a cerceta circumstanțele exacte ale accidentului. În acest sens, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii responsabilităților.

Pentru moment, circulația tramvaielor și a autovehiculelor pe Calea Bogdăneștilor a fost afectată, iar autoritățile recomandă șoferilor să evite zona în măsura posibilului sau să folosească rute alternative.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Timiș.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.
  • să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic!

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Timiș.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *