Începând cu data de 20 Februarie 2024, are loc un transport agabaritic ce implică restricții rutiere pe ruta Borș – Aleșd.

Potrivit CNAIR, în perioada 20 – 23 Februarie 2024, se va desfășura un transport special cu depășiri pe ruta Borș PTF – Aleșd, cu un utilaj de dimensiuni considerabile. Acest transport va implica o serie de măsuri și reglementări pentru a asigura siguranța și fluiditatea traficului rutier.

Vehiculul implicat în transport are o lățime maximă de 3,60 metri, iar viteza sa de deplasare va fi adaptată în funcție de condițiile de trafic. Conform prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Pentru buna desfășurare a acestui transport, autoritățile rutiere au stabilit etapele și regulile de escortare. Vehiculul va fi însoțit de două autovehicule de însoțire autorizate și de un echipaj al poliției rutiere, care vor asigura siguranța și monitorizarea traseului.

Este important de menționat că transportul nu va avea loc în perioadele și pe sectoarele de drum afectate de fenomene meteorologice periculoase, semnalate prin cod galben, portocaliu sau roșu. Această măsură este luată pentru a minimiza riscurile și a proteja atât vehiculul de transport, cât și ceilalți participanți la trafic.

Prin urmare, se recomandă tuturor participanților la trafic să fie atenți la semnalizările și indicațiile autorităților rutiere și să se adapteze în consecință pentru a facilita desfășurarea în condiții optime a acestui transport agabaritic.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *