Începând cu data de vineri, 23 Februarie 2024, au loc mai multe transporturi agabaritice pe ruta Agigea – Siret, ce implică restricții rutiere.

Potrivit CNAIR, în perioada 23 februarie 2024 – 03 martie 2024, sunt programate trei transporturi cu depășiri agabaritice între Agigea RORO PTF din județul Constanța și Siret PTF. Aceste transporturi sunt destinate vehiculelor care transportă transformatoare și vor avea următorul traseu:

Agigea RORO PTF – DN39A – DN39 – A4 – Murfatlar – DN3 – Medgidia – DN22C – INTERSECȚIE DN22C cu DJ224 – INTERSECȚIE DN2A cu DJ224 – Giurgeni – DN2A – Urziceni – DN2 – Adjud – Moțca – Varianta de Ocolire Suceava – DN2 – Siret PTF.

Fiecare vehicul are o lățime maximă de 4,10 m, o masă totală de 190 de tone, o lungime de 36,5 m și o înălțime de 4,82 m. Viteza de deplasare a acestor transporturi va fi adaptată condițiilor de trafic, iar conform reglementărilor din OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Desfășurarea transporturilor va fi supravegheată de poliția rutieră, iar vehiculele vor fi însoțite de autovehicule autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Este important de menționat că transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum afectate de fenomene meteorologice periculoase, semnalizate prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Participanții la trafic sunt rugați să fie precauți și să respecte indicațiile forțelor de ordine și ale echipajelor de intervenție pentru a asigura un flux rutier sigur și fluent.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *