Accident rutier pe DN2 în localitatea Costești tir

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de marți, 15 Noiembrie 2022, ora 07:15, pe DN2, în localitatea Costești, județul Buzău.

Din primele informații, un accident grav a avut loc pe DN2 în localitatea Costești, unde șoferul unui autocamion a pierdut controlul volanului și a lovit 3 autoturisme parcate, dintre care într-unul se aflau 2 persoane care au fost rănite, una fiind în prezent resuscitată. Circulația rutieră se desfășoară îngreunat, prin dirijarea poliției care se află la fața locului, valorile de trafic fiind în ușoară creștere.

Se estimează reluarea traficului în condiții normale după ora 09:00.

Foto: IPJ Buzău

Update IPJ Buzău: Din primele date de la fața locului este vorba despre o coliziune între 4 autovehicule, autocamionul condus pe direcția Urziceni către Buzău, de către un șofer în vârstă de 63 de ani, din București, 2 autoturisme staționate pe carosabil și o altă mașină condusă dinspre Urziceni către Buzău, de către un șofer în vârstă de 67 de ani, din Mihăilești.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferilor autoturismelor staționate, doi bărbați în vârstă de 28 și 54 de ani, ambii din Glodeanu Sărat, care au fost preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

DN2 Costești

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Buzău.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Buzău.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *