Trafic oprit pe DN2 în localitatea Mihăilești

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de marți, 06 Decembrie 2022, ora 13:15, pe DN2, în localitatea Mihăilești.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, pe DN2 E85 Urziceni –  Buzău, pe raza localitatea Mihăilești jud. Buzău, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autotren. Circulația este oprită, pe ambele sensuri de mers.

Se estimează reluarea traficului, în aproximativ 30 – 45 de minute.

Update IPJ Buzău: Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între un autoturism condus pe direcția București către Buzău de către un șofer în vârstă de 69 de ani, din Buzău, și autocamionul care circula din sens opus, la volanul căruia se afla un conducător auto în vârstă de 37 de ani, din Ialomița.

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului autoturismului și al pasagerului acestuia, un buzoian în vârstă de 55 de ani.

De asemenea, conducătorul auto din Ialomița a fost rănit, acesta fiind preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Potrivit DRDP Buzău, începând cu ora 15:17, circulația rutieră se desfășoară în condiții normale pe DN 2, pe raza localității Mihăilești, poziția kilometrică 82+450, unde a avut loc accidentul rutier. Angajații SDN Buzău au împrăștiat nisip pe o porțiune de 600 de metri, astfel încât participanții la trafic să circule în siguranță.

Foto: DRDP Buzău

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Buzău.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Buzău.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *