Accident mortal pe DN67 în localitatea Telești

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de joi, 21 Septembrie 2023, pe DN67, în zona localitatii Telești din județul Gorj.

Un eveniment tragic a avut loc astăzi pe DN 67, în localitatea Telești, județul Gorj, unde doi șoferi s-au confruntat cu un accident rutier devastator. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a furnizat informații importante despre acest incident, menționând că în urma coliziunii au fost implicate două autoturisme, iar consecințele au fost extrem de grave, cu 3 victime în total.

Din nefericire, una dintre persoanele implicate în acest accident tragic a pierdut viața. Alte două victime, aflate într-o stare critică, urmează a fi transportate de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale adecvate. Incidentul a avut un impact major asupra traficului rutier din zonă, blocând complet circulația.

Autoritățile au luat măsuri imediate pentru gestionarea situației, inclusiv pentru acordarea asistenței medicale necesare victimelor și pentru stabilirea cauzelor exacte ale accidentului. În același timp, s-a început procesul deblocare a drumului.

Conducătorii auto care intenționează să folosească DN 67 în această zonă trebuie să fie conștienți că traficul este complet blocat și trebuie să își planifice traseul alternativ. Se estimează că reluarea traficului va avea loc în aproximativ 60 de minute, dar acest interval poate varia în funcție de complexitatea operațiunilor de recuperare și de anchetă.

Este important ca toți participanții la trafic să fie atenți la semnalele și indicațiile autorităților rutiere și să coopereze pe deplin cu acestea pentru a menține siguranța pe șosele și pentru a permite intervenția eficientă a echipelor de intervenție.

Dorim să reamintim tuturor conducătorilor auto să conducă cu prudență și responsabilitate, respectând regulile de circulație, pentru a contribui la reducerea riscurilor de astfel de accidente.

Vom continua să vă ținem la curent cu orice dezvoltări ulterioare ale acestei situații și să vă aducem cele mai recente informații privind traficul din județul Gorj.

Update IPJ Gorj: Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un bărbat de 64 de ani, din localitatea Vîrț, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 674 C Telești, din direcția Rovinari-Câlnic, s-a angajat în depășirea unui autoturism oprit, moment în care a acroșat autoturismul oprit, după care a fost proiectat pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de către un bărbat de 74 de ani, din comuna Godinești.

În urma impactului a rezultat decesul unei femei de 62 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 64 de ani, precum și rănirea acestuia.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *