Trafic blocat pe Defileul Jiului

Un autoturism s-a răsturnat în cursul zilei de duminică, 24 Septembrie 2023, ora 12:00, pe DN 66 – Defileul Jiului, județul Gorj.

Potrivit informațiilor furnizate de Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, un accident rutier a avut loc pe DN 66 – Defileul Jiului, unde două autoturisme au fost implicate într-o coliziune.

Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers. Cu toate acestea, autoritățile estimează că traficul va putea fi reluat în aproximativ 60 de minute.

Este important ca șoferii să fie conștienți de această situație și să urmeze indicațiile autorităților rutiere pentru a evita întârzieri și incidente suplimentare în zonă. Vom continua să vă ținem la curent cu orice actualizări privind această situație de trafic.

Update ISU Gorj: La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD din cadrul ISU Gorj, două ambulanțe din cadrul SAJ Gorj, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul ISU Hunedoara. Echipajele de intervenție constatat că în urma impactului, unul dintre autovehicule s-a răsturnat, iar cei 5 ocupanți ai autovehiculului au suferit leziuni. Victimele au fost conștiente, cooperante, le-a fost acordat primul ajutor calificat la fața locului, iar ulterior au fost transportate la spitalul din Petroșani.
Alte 3 persoane, care se aflau în celălalt autovehicul au fost asistate medical la fața locului, dar au refuzat sa fie transportate la spital pentru investigații medicale suplimentare.

Foto: ISU Gorj

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *