Accident moto pe E60 în zona localității Poieni

Un accident moto a avut loc în cursul zilei de vineri, 15 Septembrie 2023, pe E60, în zona localității Poieni din județul Cluj.

În jurul orei 17:30, IPJ Cluj a fost notificat cu privire la un incident moto petrecut pe DN1 E60, în localitatea Poieni.

Polițiștii prezenți la fața locului au constatat că un bărbat în vârstă de 38 de ani, domiciliat în Cluj-Napoca, se deplasa cu o motocicletă în direcția Oradea, când a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu parapetul din sensul opus al drumului.

În urma incidentului, echipajul medical prezent la locul evenimentului a acordat primul ajutor bărbatului. Aparatul etilotest a indicat că acesta nu se afla sub influența alcoolului.

Pentru a permite intervenția poliției și efectuarea cercetărilor necesare, traficul rutier a fost temporar blocat.

Evenimentul rutier din Poieni reamintește importanța respectării regulilor de circulație și a prudenței la volan sau la ghidonul unei motociclete. Siguranța în trafic trebuie să fie întotdeauna o prioritate, iar evenimentele de acest gen ne reamintesc de riscurile pe care le implică nerespectarea acestor reguli.

În astfel de momente, este important să fim conștienți de vulnerabilitatea noastră în trafic și să acordăm atenție maximă conducând autovehiculele sau motocicletele noastre. Siguranța noastră și a celor din jur depinde de comportamentul nostru în trafic.

IPJ Cluj rămâne dedicat asigurării siguranței pe drumurile publice și continuă să desfășoare activități de prevenire a accidentelor rutiere și de control al traficului.

Foto: IPJ Cluj

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *