Un accident moto a avut loc în cursul zilei de joi, 14 Septembrie 2023, pe raza comunei Morărești din județul Argeș.

Un accident moto a avut loc astăzi în comuna Morărești, pe strada Morteni, în care o motocicletă a intrat într-un gard, potrivit primelor informații disponibile.

La fața locului, intervenția a fost imediat solicitată și coordonată de către pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Ei au mobilizat două echipe SMURD de prim ajutor calificat și de Terapie Intensivă Mobilă, împreună cu o autospecială de intervenție.

Evenimentul a avut loc într-un context grav, iar victima sau victimele implicate în accident au nevoie de îngrijiri medicale de urgență. Echipajele de salvare și medicii sunt pe teren pentru a acorda asistența necesară și pentru a evalua starea de sănătate a persoanelor implicate.

La acest moment, detalii suplimentare privind circumstanțele precise ale accidentului sau starea victimei nu sunt disponibile. Autoritățile competente desfășoară investigațiile necesare pentru a stabili cauzele exacte ale acestui incident și pentru a asigura gestionarea adecvată a situației.

În astfel de momente, este esențial să fim prudenți în trafic și să respectăm regulile de siguranță rutieră. Vom continua să monitorizăm situația și să vă ținem la curent cu orice dezvoltări ulterioare.

Update ISU: Din primele informații, în urma evenimentului ar fi rezultat două victime de sex masculin.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *