Accident rutier în localitatea Pănet

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de marți, 21 Noiembrie 2023, pe strada Principală din localitatea Pănet.

Detașamentul Târgu Mureș a fost chemat să intervină astăzi, în jurul orei 15:00, pentru a gestiona consecințele unui accident rutier petrecut între două autoturisme, pe strada Principală din localitatea Pănet. Autoritățile au luat imediat măsuri pentru asigurarea prevenirii incendiilor și acordarea primului ajutor.

La locul incidentului au fost trimise două autospeciale de stingere, un echipaj SMURD C1 – Terapie Intensivă Mobilă și un echipaj medical din cadrul SAJ Mureș. Echipajele de intervenție au constatat că în accident au fost implicate 5 persoane, printre care și un minor în vârstă de 9 luni.

Ambulanța SMURD C1 a preluat imediat minorul, asigurând transportul rapid către Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Târgu Mureș. Celelalte 4 persoane implicate au fost evaluate medical de către echipajul B2 SAJ și se pare că nu prezintă leziuni semnificative în urma evenimentului.

În prezent, echipajele de intervenție continuă să gestioneze măsurile de prevenire a incendiilor și să elimine efectele negative ale accidentului. Circulația în zonă este blocată pe ambele sensuri de mers pentru a facilita intervenția echipelor de salvare.

Actualizare: Minorul preluat de ambulanța SMURD C1 este în momentul de față transportat la UPU Târgu Mureș. De asemenea, 3 dintre victimele evaluate medical la fața locului sunt direcționate către UPU Târgu Mureș de către echipajul medical SAJ pentru investigații medicale suplimentare.

Evenimentul subliniază importanța răspunsului rapid și coordonat al echipelor de intervenție în situații de urgență, asigurând asistența medicală necesară și minimizând consecințele tragice ale unui accident rutier.

Foto: ISU Mureș

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *