Un incendiu auto a avut loc în cursul zilei de marți, 21 Noiembrie 2023, pe Autostrada A3Ms la kilometrul 26.

Din primele informații, în jurul orei 11:00, un incendiu auto a avut loc pe Autostrada A3Ms între localitățile Târgu Mureș și Chețani, unde un autoturism a fost cuprins de flăcări pe banda de urgență, având un impact semnificativ asupra traficului.

Calea 1 (sens Târgu Mureș – Chețani), inclusiv banda de urgență și banda 1, sunt restricționate. Conducătorii auto sunt avertizați să circule cu precauție în zonă, iar cei care se deplasează în direcția Târgu Mureș – Chețani trebuie să fie pregătiți pentru întârzieri.

În prezent, circulația se desfășoară cu dificultate pe banda 2 a caii 1, unde se permite fluxul de vehicule. Echipajele de intervenție sunt prezente la locul incidentului, depunând eforturi pentru a stinge focul și a readuce situația sub control. Este important să menționăm că, până în acest moment, nu s-au raportat victime.

Informațiile furnizate sunt imparțiale și se bazează pe rapoartele preliminare din teren. Echipa Info Trafic România va continua să monitorizeze situația și să furnizeze actualizări în timp real pentru a ajuta participanții la trafic să-și planifice traseul în mod corespunzător.

Conducătorii auto sunt încurajați să fie precauți, să respecte indicațiile autorităților și să evite, pe cât posibil, zona afectată pentru a asigura siguranța lor și a celorlalți participanți la trafic. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă îndemnăm să urmăriți actualizările noastre pentru informații în timp real. Siguranța în trafic este prioritatea noastră comună.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Mureș.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Mureș.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *