Accident rutier în zona comunei Ruginești

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de luni, 18 Septembrie 2023, pe DJ 112C, în zona comunei Ruginești din județul Vrancea.

În cursul nopții trecute, la ora 03:06, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au fost alertați printr-un apel la numărul de urgență 112 cu privire la un tragic accident rutier petrecut pe DJ 112C, în zona comunei Ruginești, județul Adjud. Incidentul a implicat o autoutilitară cu semiremorcă, încărcată cu material lemnos.

Echipa de polițiști care s-a deplasat rapid la locul accidentului a identificat un ansamblu de vehicule care părăsise partea carosabilă și se afla pe partea stângă a sensului său de mers. Din păcate, evenimentul tragic a avut ca rezultat decesul conducătorului auto, un bărbat în vârstă de 46 de ani, care se afla singur în vehiculul implicat.

Autoritățile au demarat o anchetă amănunțită pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs acest accident rutier. Polițiștii de la Serviciul Rutier vor efectua toate cercetările necesare pentru a aduce lumină asupra acestui incident și pentru a determina cauzele care au dus la acest tragic eveniment.

Este important să fim conștienți de necesitatea respectării regulilor de circulație și a precauțiilor atunci când ne aflăm la volan, pentru a preveni astfel de tragedii în viitor.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *