Un accident rutier a avut loc cursul zilei de miercuri, 20 septembrie 2023, pe E85, în zona localitatii Obrejița din județul Vrancea.

La ora 20:15, pe DN2 E85 Râmnicu Sărat-Focșani, în apropierea localității Obrejița, județul Vrancea, s-a produs un accident rutier grav ce implică un autotren și un autoturism. Incidentul a avut ca rezultat rănirea unei persoane din autoturism și a pus în dificultate traficul rutier pe acest tronson.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a adus la cunoștință acest eveniment, iar în prezent, traficul rutier se desfășoară îngreunat pe un singur sens al drumului. În ciuda eforturilor depuse, situația rămâne tensionată, iar șoferii sunt sfătuiți să se aștepte la întârzieri.

Se estimează că reluarea normală a circulației va avea loc în următoarele 30-45 de minute, odată ce autoritățile vor finaliza intervenția și vor restabili condițiile de siguranță pe șosea.

Încurajăm șoferii să fie precauți și să respecte indicațiile forțelor de ordine prezente la fața locului pentru a evita situații nedorite și pentru a asigura un flux de trafic cât mai eficient în această zonă afectată de accidentul rutier. Vom monitoriza situația și vă vom furniza actualizări în timp real pe măsură ce informațiile devin disponibile.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Vrancea.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Vrancea

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *