Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de luni, 25 Septembrie 2023, pe E85, în zona Centurii municipiului Focșani.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române aduce la cunoștință șoferilor că pe E85 DN2 Buzău-Bacău, la kilometrul 182, în zona Centurii municipiului Focșani, județul Vrancea, a avut loc un accident rutier care a implicat trei autovehicule. Evenimentul a determinat restricționarea temporară a traficului pe această arteră importantă.

Detaliile preliminare indică faptul că coliziunea a avut loc în urma unor circumstanțe care încă sunt subiectul cercetării la fața locului. Unul dintre aspectele semnificative ale acestui incident este evaluarea medicală a unei persoane care se afla în una dintre mașini la momentul impactului. Echipajele medicale au intervenit rapid pentru a acorda asistența necesară și pentru a evalua starea acestei persoane.

Din motive de siguranță, traficul este restricționat pe DN2 în zona accidentului. Se desfășoară cercetarea la fața locului, iar mașinile sunt dirijate să circule pe o singură bandă pe fiecare sens de mers. Această măsură are ca scop evitarea oricăror riscuri suplimentare și asigurarea condițiilor optime pentru intervenția autorităților.

Pentru a minimiza disconfortul cauzat de restricționarea traficului, autoritățile estimează că circulația va reveni la normal în aproximativ 30 de minute. În timpul acestei perioade, este deosebit de important ca șoferii să respecte cu strictețe indicațiile poliției rutiere și să circule cu atenție sporită în zona afectată.

În conformitate cu principiul imparțialității, vom urmări evoluția situației și vom furniza actualizări ulterioare cu privire la reluarea completă a circulației și orice alte informații relevante pentru șoferi. Vă recomandăm să fiți vigilenți și să vă adaptați viteza la condițiile de trafic pentru a vă asigura călătoriile în siguranță.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *