Autoturism răsturnat după o urmărire a polițiștilor

Un eveniment rutier a avut loc în cursul zilei de luni, pe DN 2D, în zona localității Bolotești din județul Vrancea.

Astăzi, la data de 25 septembrie 2023, ora 18:29, polițiștii din Vrancea au fost alertați de către colegii lor de la Inspectoratul de Poliție Județean Brașov cu privire la sustragerea unui autoturism de pe teritoriul lor de competență. Situația era alarmantă deoarece șoferul presupus nu deținea permis de conducere.

Forțele de poliție din Vrancea au acționat cu rapiditate și au localizat autoturismul pe DN2D, în apropierea localității Bolotești. Cu toate acestea, șoferul nu a reacționat la semnalele de oprire emise de către polițiști și a încercat să fugă către municipiul Focșani, conducând cu o viteză de peste 160 km/h.

Într-o curbă periculoasă, autoturismul a pierdut controlul și s-a răsturnat în afara șoselei, necesitând intervenția echipajelor de descarcerare pentru extragerea șoferului. Acesta a fost ulterior transportat la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Incidentul subliniază importanța respectării legilor și a regulilor de circulație, precum și necesitatea de a evita conducerea fără permis. Autoritățile vor continua să investigheze acest caz pentru a stabili toate circumstanțele și pentru a asigura că responsabilii vor fi aduși în fața justiției conform legii.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Vrancea.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Vrancea

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *