Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de 22 Septembrie 2023, în zona localității Albești Paleologu din județul Prahova.

În jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost alertați cu privire la un accident rutier care a avut loc pe DN1D, în afara localității Albești Paleologu, pe sensul de mers Urziceni către Albești. Incidentul s-a soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

După investigațiile preliminare, s-a constatat că accidentul a implicat două autoturisme, fiecare conduse de către doi bărbați cu vârstele de 38 și, respectiv, 47 de ani.

În urma impactului, o femeie în vârstă de 44 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 47 de ani, a suferit vătămări corporale.

Polițiștii au efectuat teste cu aparatul etilotest pentru cei doi conducători auto, iar rezultatele acestora au indicat că nu se aflau sub influența alcoolului.

La acest moment, autoritățile desfășoară cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs acest eveniment rutier. Nevoia de a înțelege complet detaliile acestui incident este esențială pentru asigurarea securității rutiere și prevenirea unor astfel de situații în viitor. Vom urmări cu atenție evoluția acestui caz și vom furniza actualizări pe măsură ce informațiile devin disponibile.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *