Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de vineri, 1 Septembrie 2023, pe Calea lui Traian din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Polițiștii din municipiul Râmnicu Vâlcea au fost alertați cu privire la un incident rutier care a avut loc pe Calea lui Traian, soldat cu rănirea unei persoane.

Conform informațiilor furnizate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea, evenimentul a avut loc atunci când un bărbat în vârstă de 73 de ani, din județul Argeș, conducea un autoturism pe strada Calea lui Traian. În același timp, un bărbat de 58 de ani, din localitatea Frâncești, s-a angajat în traversarea părții carosabile. În momentul acroșării, bărbatul mai în vârstă a fost rănit, necesitând îngrijiri medicale specifice.

Conducătorul auto a fost supus unui test cu aparatul etilotest, iar rezultatul acestuia a indicat absența alcoolului în sânge.

În prezent, polițiștii desfășoară investigații pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele care au dus la producerea acestui eveniment rutier. Astfel de cercetări sunt esențiale pentru determinarea responsabilităților și implementarea măsurilor corespunzătoare pentru prevenirea unor astfel de incidente în viitor. Siguranța în trafic rămâne o prioritate pentru autorități, iar informațiile despre acest incident vor contribui la îmbunătățirea măsurilor de prevenire a accidentelor.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Vâlcea.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.
  • să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic!

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Vâlcea.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *