Azi lucram aici drdp valcea a2

În cursul zilei de luni, 4 Septembrie 2023, începând cu ora 08:00, au loc restricții rutiere în județul Vâlcea.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea informează conducătorii auto cu privire la restricțiile de circulație care vor fi în vigoare în data de 4 septembrie 2023, în funcție de condițiile meteo și lucrările de infrastructură planificate.

Unul dintre sectoarele de drum afectate este DN 67B, cuprins între kilometrii 79+000 și 79+300, situat pe teritoriul localității Tetoiu. Aici, echipele de lucru se ocupă cu frezarea denivelărilor și așternerea mixturii asfaltice. Lucrările sunt programate să aibă loc între orele 08:00 și 18:00.

Pentru a asigura desfășurarea în siguranță a acestor activități, circulația rutieră va fi restricționată pe acest sector de drum. Concret, șoferii se vor confrunta cu circulația pe jumătate din cale, iar acest proces va fi dirijat de piloți de circulație pentru a evita situațiile de blocaj sau de nereguli în trafic.

Aceste restricții sunt necesare pentru a permite lucrătorilor din domeniul infrastructurii să efectueze lucrările planificate de întreținere și reparații la drum. Siguranța rutieră este prioritatea principală, și tocmai de aceea IPJ Vâlcea a luat aceste măsuri pentru a minimiza riscurile pentru șoferi și lucrători.

Este important pentru conducătorii auto să fie conștienți de aceste restricții și să planifice rute alternative sau să își ajusteze programul de călătorie în consecință. De asemenea, este recomandat să țină cont de condițiile meteo actuale și să adopte o conducere prudentă pentru a asigura siguranța lor și a celorlalți participanți la trafic în această zonă afectată de lucrări.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *