Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de marți, 5 Septembrie 2023, pe DN 67, în localitatea Bărbătești din județul Vâlcea.

Potrivit informațiilor preliminare furnizate de poliția orașului Horezu, accidentul a implicat două autoturisme și a avut loc în zona de pe DN 67, la kilometrul 163 + 500 m, în localitatea Bărbătești. Un bărbat în vârstă de 25 de ani, rezident în localitatea Bărbătești, se număra printre cei implicați în accident. Conform rapoartelor, el se afla la volanul unuia dintre autoturisme și a suferit răni care au necesitat îngrijiri medicale imediate. A fost transportat la spital pentru evaluare și tratament.

În urma incidentului, poliția a efectuat teste cu aparatul etilotest pentru ambii conducători auto, iar rezultatele au indicat că nu exista consum de alcool în sistemul lor.

Este important de menționat că în acest moment se desfășoară cercetări pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs acest accident rutier. Autoritățile depun eforturi pentru a aduna toate informațiile necesare și pentru a elucida cauza evenimentului.

Siguranța în trafic este o responsabilitate comună, iar acest incident este un exemplu care ne amintește de fragilitatea noastră în fața situațiilor periculoase pe șosea. În aceste momente, este esențial să fim atenți și să respectăm regulile de circulație pentru a evita astfel de incidente regretabile.

Vom continua să monitorizăm această situație și să furnizăm informații actualizate pe măsură ce acestea devin disponibile. Siguranța rutieră trebuie să rămână o prioritate pentru toți participanții la trafic.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *