Accident rutier pe centura ocolitoare Vâlcele - Apahida

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de marți, 21 Noiembrie 2023, pe centura ocolitoare Vâlcele – Apahida, județul Cluj.

Potrivit ISU Cluj, o situație de urgență a necesitat intervenția promptă a pompierilor de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca, pe centura ocolitoare Vâlcele-Apahida. Incidentul a implicat două autoturisme avariate și a avut un impact semnificativ asupra traficului din zonă.

La sosirea la fața locului, echipa de intervenție a constatat că erau implicate două autovehicule, iar într-unul dintre acestea se afla o tânără în vârstă de aproximativ 20 de ani. Aceasta avea nevoie de îngrijiri medicale, fiind într-o stare de conștiență și cooperantă.

Pentru gestionarea situației, pompierii au mobilizat o autospecială dotată cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD. De asemenea, un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) din Bistrița-Năsăud, aflat în apropiere, a oprit pentru a acorda primul ajutor până la sosirea echipajelor operative ale ISU Cluj.

Salvatorii au acționat rapid pentru a extrage tânăra din autoturismul avariat și au predat-o echipajului SMURD. Aceasta a fost ulterior transportată la spital pentru investigații amănunțite și îngrijiri de specialitate.

Pompierii au jucat un rol esențial în gestionarea evenimentului, sprijinind acordarea primului ajutor calificat și asigurând măsuri specifice pentru siguranța tuturor persoanelor implicate. Intervenția lor profesionistă a contribuit la minimizarea impactului tragic al accidentului și la asigurarea unei gestionări eficiente a situației de urgență. Eforturile concertate ale tuturor echipelor implicate demonstrează importanța colaborării în situații de criză pentru a asigura siguranța și binele comunității.

Foto: ISU Cluj

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Cluj.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.
  • să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic!

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Cluj.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *