Trafic blocat pe DN 1F în zona localității Rădaia

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de luni, 20 Noiembrie 2023, ora 16:30, pe DN 1F, în zona localității Rădaia.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române aduce la cunoștință că un accident rutier s-a produs pe DN 1F Cluj-Napoca – Nădășelu, în zona localității Rădaia, județul Cluj, implicând trei autoturisme. Traficul este blocat în ambele sensuri, iar o persoană a suferit răni ușoare în urma coliziunii.

Autoritățile estimează că circulația va fi reluată după ora 17.00. Echipajele de intervenție sunt prezente la fața locului pentru gestionarea situației și asigurarea siguranței participanților la trafic. Mai multe detalii vor fi furnizate pe măsură ce situația evoluează.

ISU Cluj

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca și Garda Aghireș au intervenit la un accident rutier petrecut pe DN1F, în localitatea Rădaia.
La fața locului au fost alocate o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit trei autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea.
Două persoane au fost consultate de către echipajul SMURD și un echipaj SAJ, care trecea prin zonă, însă au refuzat transportul la spital.

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Cluj.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.
  • să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic!

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Cluj.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *