Accident rutier pe DJ504 în zona localității Lăceni

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de marți, 26 Septembrie 2023, pe DJ504, în zona localității Lăceni din județul Teleorman.

Pe DJ504, între localitățile Lăceni și Orbeasca, a avut loc un accident rutier cu posibila implicare a unui singur autoturism. La locul incidentului s-au mobilizat rapid forțele de intervenție pentru a gestiona situația. Echipajele de intervenție includ o autospecială de stingere, o echipă de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ Teleorman.

Accidentele rutiere pot avea consecințe grave, iar intervenția promptă a echipelor de salvare și prim ajutor este esențială pentru asigurarea siguranței victimelor și pentru limitarea pagubelor materiale. Autoritățile și serviciile de urgență din zonă acționează în conformitate cu procedurile standard pentru gestionarea acestui tip de situații.

Este important ca șoferii să fie mereu vigilenți și să respecte regulile de circulație pentru a preveni accidentele rutiere.

Update: În urma impactului a rezultat o victimă conștientă și cooperantă, care nu a fost încarcerată. Persoana accidentată a fost preluată rapid de către Serviciul de Ambulanță Județean Teleorman (SAJ Teleorman), unde a primit primul ajutor de specialitate și a fost ulterior transportată la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din Alexandria pentru evaluare și tratament.

Pompierii continuă să desfășoare operațiuni pentru a asigura măsurile de Protecție Civilă împotriva incendiilor (P.S.I.), în timp ce autoritățile competente desfășoară investigațiile specifice pentru a clarifica circumstanțele exacte ale acestui eveniment rutier. Siguranța rutieră și intervenția rapidă a serviciilor de urgență rămân prioritare în astfel de situații, cu scopul de a minimiza riscurile și de a proteja viața participanților la trafic.

Foto: ISU Teleorman

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *