Trafic blocat pe DN6 în zona localității Bujoreni

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de 22 Septembrie 2023, pe DN6, în zona localității Bujoreni din județul Teleorman.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române aduce la cunoștința șoferilor situația actuală de pe DN6 Ghimpați – Alexandria, în zona localității Bujoreni din județul Teleorman.

Traficul rutier este complet oprit pe DN6, în zona localității Bujoreni, din cauza unui accident în care au fost implicate trei autovehicule: un ansamblu auto, un autobuz și un microbuz. Evenimentul nefericit a avut loc, iar ca urmare a acestuia, trei persoane au suferit răni și au nevoie de îngrijiri medicale. Pentru intervenția rapidă și acordarea ajutorului necesar, a fost solicitat sprijinul unui elicopter SMURD.

De asemenea, la locul accidentului se lucrează intens pentru lichidarea incendiului produs la nivelul autocamionului implicat. Ca urmare a acestei situații, circulația a fost deviată către DJ 503 prin Videle.

În aceste momente critice, siguranța participanților la trafic este esențială, și de aceea recomandăm șoferilor să fie cu atenție la indicațiile forțelor de ordine și să respecte semnalizările rutiere. Totodată, pentru evitarea întârzierilor semnificative, se recomandă consultarea în timp real a informațiilor de trafic și luarea în considerare a rutelor alternative, acolo unde este posibil.

Echipa Info Trafic România monitorizează situația încontinuu și va furniza actualizări pe măsură ce se vor înregistra schimbări în starea traficului.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *