Accident rutier pe DN 11B în zona localității Sânzieni

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de vineri, 3 Februarie 2023, ora 12:30, pe DN 11B, în zona localității Sânzieni.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, pe DN 11B Târgu Secuiesc-Cozmeni, în apropierea localității Sânzieni, județul Covasna, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, soldat cu rănirea a șase persoane, dintre care două au suferit leziuni grave, fiind resuscitate la fața locului.
Traficul rutier se desfășoară pe un fir, alternativ, pentru a permite intervenția echipajelor specializate. Se estimează reluarea normală a circulației în 45 de minute.

Update IPJ: Din primele verificări efectuate la fața locului polițiștii au stabilit că un autoturism condus de o femeie în vârstă de 42 ani a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 34 de ani..

În urma coliziunii primul autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile iar celălalt autovehicul a părăsit partea carosabilă.

Din nefericire conducătoarea auto de 42 de ani și o tânără de 18 ani pasageră în autoturism au decedat.

Conducătoarea auto de 34 de ani, două femei de 68, respectiv 70 de ani și un bărbat de 73 de ani, din cel de-al doilea autoturism, au fost răniți, fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Covasna.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Covasna.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *