Accident rutier pe DN 13E în zona localității Bita

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de duminică, 5 Februarie 2023, ora 09:20, pe DN 13E, în zona localității Bita.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, un autoturism și o autoutilitară au fost implicate într-o coliziune pe DN 13E Covasna – Reci, în zona localității Bita, județul Covasna, accident în urma căruia două persoane au fost rănite, transportate la spital. Traficul se desfășoară dirijat, pe un fir, pentru aproximativ 45 de minute, perioadă în care se desfășoară cercetări la locul producerii evenimentului rutier.

Foto: DRDP Brașov

Update IPJ Covasna: Accidentul rutier a avut loc în proximitatea km. 43. Din primele verificări efectuate polițiștii au stabilit că autoturismul condus de un bărbat de 30 de ani a intrat în coliziune cu o autoutilitară la volanul căruia se afla un bărbat de 51 de ani. În urma impactului a rezultat rănirea ambilor conducători auto, aceștia fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Din cauza vătămărilor suferite în urma accidentului rutier, conducătorii auto nu au putut fi testați cu aparatul etilotest și li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, la unitățile medicale la care au fost transportați.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii
infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *