Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de marți, 26 Septembrie 2023, pe DN 17D, în localitatea Chiuza din județul Bistrița-Năsăud.

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Bistrița-Năsăud, un echipaj de pompieri cu autospecială de descarcerare a fost mobilizat pentru a asigura măsurile specifice în urma unui accident rutier petrecut pe DN 17D, în zona localității Chiuza. În același timp, două echipaje SMURD din cadrul ISU Bistrița-Năsăud au intervenit pentru a prelua două victime rezultate în urma acestui accident.

Traficul rutier a fost ușor ingreunat pe durata intervenitei și cercetărilor.

Situația este în dinamică, iar echipele de intervenție lucrează pentru a acorda asistență medicală și a elibera victimele de eventualele pericole. Siguranța în trafic este o prioritate, iar intervenția rapidă a acestor echipe specializate este esențială în astfel de situații. Vom continua să monitorizăm evoluția situației și să furnizăm informații actualizate pe măsură ce devin disponibile.

Update ISU BN: Un bărbat și o femeie au fost transportați la CPU Beclean pentru îngrijiri medicale. Nu prezentau leziuni care sa le pună viata în pericol.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Bistrița-Năsăud.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Bistrița-Năsăud.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *