Foto! Accident rutier pe raza localității Tureac

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de duminică, 24 Septembrie 2023, pe raza localității Tureac din județul Bistrița-Năsăud.

Un accident grav a avut loc în localitatea Tureac, necesitând intervenția imediată a echipajelor de urgență. La fața locului, s-au deplasat un echipaj de pompieri cu autospeciala de descarcerare și trei ambulanțe, două dintre ele fiind de tip SMURD, iar una aparținând SAJ Bistrița – Năsăud.

Potrivit informațiilor inițiale, un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod. În interiorul autoturismului se aflau trei persoane, iar una dintre ele a rămas încarcerată și era semiinconștientă.

Actualizare 1: Echipajul de descarcerare a reușit să extragă cu succes victima încarcerată, iar aceasta este conștientă. A fost predată echipajelor medicale pentru a primi îngrijiri suplimentare.

Actualizare 2: La locul incidentului, echipajele de intervenție au identificat trei victime – un bărbat, o femeie și un copil în jurul vârstei de 3 ani. Femeia a fost extrăsă de către pompierii specializați în descarcerare și prezintă politraumatisme ca urmare a accidentului rutier. Conducătorul auto, de asemenea, suferă de politraumatisme.

După prima evaluare, copilul nu prezintă leziuni vizibile, acesta fiind fixat într-un scaun special pentru copii, ceea ce a contribuit la protejarea sa în timpul accidentului.

După stabilizarea victimelor care necesită îngrijiri medicale, acestea vor fi transportate la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) SMURD Bistrița pentru tratament suplimentar.

Traficul rutier este îngreunat pe durata intervenției și cercetărilor.

Foto: ISU BN

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *