Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de luni, 18 Septembrie 2023, pe DN12, in localitatea Sândominic din județul Harghita.

În dimineața aceasta, în jurul orei 9:15, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bălan au fost alertați prin apelul de urgență 112 cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Sândominic. Evenimentul a implicat două autovehicule și a dus la rănirea a doi bărbați, iar polițiștii au demarat imediat investigațiile pentru stabilirea circumstanțelor exacte ale accidentului.

Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 48 de ani, originar din localitatea Joseni, se deplasa cu o autoutilitară pe Drumul European 578, în direcția de la Miercurea-Ciuc către Sândominic. Într-un moment dat, acesta ar fi efectuat o manevră de schimbare a direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani din județul Brașov. Acesta din urmă se afla în procesul de depășire a autoutilitarei în momentul impactului.

În urma coliziunii, autoturismul a fost proiectat în șanțul de pe partea stângă a drumului, iar cei doi conducători auto au suferit răni. Șoferul autoturismului brașovean a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, în timp ce pasagerul său, un bărbat de 48 de ani, a primit îngrijiri la fața locului.

Ambele victime au fost supuse testelor cu aparatul alcooltest, iar rezultatele au indicat valori zero în ambele cazuri, ceea ce confirmă că conducătorii auto nu se aflau sub influența alcoolului.

Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care s-a produs acest eveniment rutier. Siguranța pe drumurile noastre este o prioritate, iar polițiștii depun eforturi pentru a preveni astfel de incidente și a asigura respectarea regulilor de circulație.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *