Accident rutier pe DN13 în localitatea Mihai Viteazu

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de luni, 18 Septembrie 2023, pe DN13, în localitatea Mihai Viteazu din județul Mureș.

Într-o intervenție rapidă și eficientă, pompierii de la Detașamentul Sighișoara au acționat cu o autospecială de stingere la ieșirea din localitatea Mihai Viteazu, pe DN13, pentru a asigura măsuri specifice prevenirii incendiilor la locul unui accident rutier nefericit. Incidentul a implicat o coliziune față-spate între trei autotrenuri de transport marfă și un autoturism cu doi ocupanți.

Un element extrem de îmbucurător este că în urma accidentului niciuna din persoanele implicate nu prezintă leziuni și nu necesită îngrijiri medicale. Cu toate acestea, echipa de pompieri nu a lăsat nimic la voia întâmplării și a luat măsuri pentru a preveni riscul de incendiu, în special pe fondul identificării unor scurgeri de substanțe periculoase în urma coliziunii.

Sergent-maior Oltean Georgiana, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Mureș, a confirmat această intervenție profesionistă și a subliniat importanța promptitudinii cu care pompierii au acționat pentru a gestiona situația într-un mod sigur și eficace.

Astfel de acțiuni ale pompierilor subliniază cât de esențială este prezența lor în astfel de situații, unde riscul de incendiu sau alte pericole poate apărea în orice moment. Ei reprezintă un factor crucial în asigurarea siguranței publice și a protecției împotriva unor evenimente neașteptate.

Foto: ISU Mureș

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *