Foto! Accident rutier în Sighișoara

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de marți, 19 Septembrie 2023, în municipiul Sighișoara din județul Mureș.

Pompierii de la Detașamentul Sighișoara au intervenit prompt într-o situație de urgență în municipiul Sighișoara, unde a avut loc un accident rutier implicând două autoturisme. Operațiunea de salvare a fost coordonată de către specialiștii ISU Mureș.

Echipa de intervenție a fost formată dintr-o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD B2 și un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ). Evenimentul s-a soldat cu rănirea ușoară a celor patru persoane implicate, fiind codificat ca un incident de tip „cod galben medical.”

Din cele patru victime, trei dintre acestea vor fi transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare, sub supravegherea atentă a echipajelor medicale prezente la locul accidentului. O a patra victimă a decis să refuze transportul la spital.

Pe lângă acordarea asistenței medicale, echipajele operative au asigurat și măsurile specifice de prevenire a incendiilor, precum și cele de gestionare a consecințelor negative produse în urma coliziunii, în scopul deblocării circulației în zonă.

Sg.maj. Oltean Georgiana, purtătorul de cuvânt al ISU Mureș, a subliniat importanța intervenției rapide și coordonate a echipajelor de salvare în astfel de situații, contribuind la minimizarea riscurilor și asigurarea siguranței în trafic.

Foto: ISU Mureș

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *